Aquests són alguns dels serveis que ofereix The Happy Dog HOTEL caní

Servicios de supervisión
Supervisió continuada

Entre els molts serveis que oferim, creiem que el més important per al seu gos és la supervisió continuada. En tot moment durant les 24 hores del dia, tenim una persona pendent del grup, donat que vivim a la mateixa finca. D’aquesta manera garantim als nostres hostes un equilibri i comportament adequats.

Exercici diari

Algú coneix cap gos a qui no li agradi còrrer? Al nostre hotel sempre que el temps ho permeti, els peluts corren i juguen tooooooot el dia! Més de 5400m2 per gaudir, còrre, olorar… i sempre amb la supervisió d’un especialista en comportament caní. L’exercici és funamental.

Fotos & Videos

La majoria de vegades quan ens separem dels nostres gossos per vacances o per qualsevol altre motiu, no passen ni 24 hores que ja els trobem a faltar. Un altre dels serveis que oferim a The Happy Dog és l’enviament de fotos y videos a diari dels peluts, per que els seus amos puguin veure el que gaudeixen i estiguin tranquils.

Asistència veterinària

Amb tot això queda bastant clar com de be s’ho passarà el teu soci amb nosaltres, però és clar, també cal tenir en compte que un gos pot trobar-se malament, fer-se mal en algún joc, etc. Per a aquests casos, que afortunadament són poc habituals, disposem d’un servei de veterinari. També estem preparats per tenir cura de la salut del teu gosset.